In PC11.52 under edit loadtest when adding scripts to a scenario in the test designer page, nothing happens. No script gets added to groups

In PC11.52 under edit loadtest when adding scripts to a scenario in the test designer page, nothing happens. No script gets added to groups. This behavior works in specific browser versions and fails in others. For example: it works on IE9 but fails on IE10

By default myPC page opens in a problematic browser mode and document Mode.

After adding the PC Server url to Internet Explorer (IE) list of sites to open in ‘compatibility mode’, the site opens well on IE10 machines

So to get this working:

Need to add the PCS url to list of sites to open in ‘compatibility mode’. Then change document mode to “IE7 standards” (using F12)

To help further, it is also OK to try to edit in notepad the file

C:\\Program Files (x86)\\HP\\Performance Center Server\\PCWEB\\Templates

and add the line

<meta http-equiv=”X-UA-Compatible” content=”IE=EmulateIE7″>.

Advertisements

2 thoughts on “In PC11.52 under edit loadtest when adding scripts to a scenario in the test designer page, nothing happens. No script gets added to groups

  1. Neha

    It doesnt work for me. I observe this behavior only for few projects not for all. Any way to troubleshoot it?

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s